Realisatie Boot

0
Al opgehaald
Voortgang
Opgehaald 61%

Meevaren?

We zijn hard bezig om deze zomer weer een boot te realiseren. Hierbij kunnen we alle steun gebruiken. Hopelijk varen we binnenkort samen!

Doneer nu

Amsterdam staat niet voor niets bekend om zijn grachten en omliggende waterlichamen. Exact! Ons hart lonkt naar verkoeling, en wat is er nou mooier dan met de mannen het water op gaan? De volle zon in je smoel, een biertje in je hand. Een lekkere plons ter verkoeling en na afloop rode ruggetjes en pijnlijk douchen. Wat is er nou mooier dan dat? Maar helaas is het niet altijd raak. Jammer genoeg heeft het dispuut in verband met de maatregelen omtrent het Coronavirus de vorige dispuutsboot moeten verkopen. Voor even leek het alsof wij nooit meer terug naar het oude normaal zouden kunnen keren. Maar niet getreurd!

Er is besloten dat er zo snel mogelijk weer geld in de pot komt. Het Bootbestuur is sinds dit jaar daarom ook omgetoverd tot een acquisitie commissie en is volop bezig om zo snel mogelijk de heraanschaf van een nieuw vaartuig te kunnen verwerkelijken.

Werkacties

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven